Вийшов друком каталог п’ятого художнього пленеру «Намальований Ірпінь»

Photoeditorsdk Export (28)

До Ірпеня надійшов із друку каталог V Відкритого художнього пленеру імені Володимира Сидорука «Намальований Ірпінь», який відбувся в лютому цього року. Про це повідомила начальниця відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міськради Євгенія Антонюк.

«Цими днями три роки тому відбувався перший ірпінський пленер, і за три роки ми організували і провели аж 5 пленерних заходів. Художники з задоволенням приїздять до Ірпеня, знайомляться, пишуть ірпінські краєвиди та розвозять не тільки Україною, а й за її межі позитивні творчі враження, які дарує наше місто. Дякую Володимиру Карплюку за заснування чудової мистецької традиції, а всій команді «Нових облич» — за постійну підтримку цього проєкту», — зазначила Євгенія Антонюк на своїй сторінці у фейсбуці.

«Вже незабаром ми презентуватимемо каталог пленеру місту. Стежте за оголошеннями», — додала вона.

Нагадаємо, у п’ятому художньому пленері «Намальований Ірпінь» узяли участь майже півсотні митців із України, Азербайджану та Китаю. Наприкінці січня виконавчий комітет Ірпінської міської ради ухвалив рішення про присвоєння пленеру імені видатного художника Володимира Сидорука, який жив, творив і помер в Ірпені.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300