Як магазини «Ecosoft» убезпечують своїх відвідувачів (відео)

Із послабленням карантину підприємці все активніше відновлюють свою роботу. З 12 травня відкрили свої двері для покупців і фірмові магазини «Ecosoft».

У компанії кажуть — роблять усе задля безпеки своїх клієнтів. Тому в магазинах «Ecosoft» відвідувачі можуть отримати захисні маски та повинні обов’язково продезінфікувати руки.

Оксана Шевченко, директор магазину «Ecosoft»:
«Оскільки ми знаємо, що кожен споживач має свою фізіологію, ми використовуємо декілька засобів дезінфекції торгової марки «Ecosoft», зокрема на базі поверхнево-активних речовин для людей, які мають алергію».

Щоб обрати для себе якісний фільтр для очищення води, відвідувати фірмові магазини «Ecosoft» можна зовсім не хвилюючись, переконують у компанії. Тут консультанти весь час працюють у масках та рукавичках. Крім того, кожні дві години поверхні та продукцію протирають дезрозчинами.

Оксана Шевченко:
«Для того, щоби споживач, навіть якщо хтось торкнеться будь-якої продукції, яка є стенді, міг безпечно ще раз до неї торкнутися».

За словами представників компанії, відкриття роздрібних магазинів має і для виробника, і для споживачів велике значення. Адже тут покупці можуть не лише отримати фахові консультації щодо фільтрів для води, а й мають змогу здати воду, яку вони вживають, на аналіз. 

Оксана Шевченко:
«Вони можуть зробити аналіз як безпосередньо тієї води, яку вони вже п’ють, так і тієї води, яку щойно купили — для того, щоби підібрати оптимальний для себе варіант, яку питну воду вони мають використовувати вдома щодня. Протягом трьох днів від м
оменту, коли ви здали воду на аналіз, ми видаємо вам результати: телефонуємо, говоримо про те, що ваш результат аналізу готовий, і ми готові з вами обговорити його показники — для того, щоб ви були поінформовані, наскільки показники в нормі й чи треба додатково на це звернути увагу».  

Загалом на сьогодні в Україні відкрились уже 12 із 13 фірмових магазинів «Ecosoft». Їхні адреси можна дізнатися на офіційному сайті компанії.


Підписуйтеся на новий Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300