Юна ірпінська піаністка здобула найвищу нагороду на міжнародному фестивалі

Photoeditorsdk Export 2019 11 25t103139.339

11-річна піаністка з Ірпеня Ангеліна Мітряну здобула найвищу нагороду – Ґран-прі – на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Талановиті діти України» (в номінації «Спеціалізоване фортепіано»). Про це ITV повідомили в Ірпінській дитячій школі мистецтв ім. М. Вериківського, де дівчинка навчається в класі викладача Надії Скрипчак.

Фестиваль проходив у Національному центрі «Український дім» у Києві. Ангеліна виконала Етюд №9 Сергія Борткевича і два твори Павла Захарова: «Скерцо в турецькому стилі» та концертну парафразу на тему «Рондо в стилі В. А. Моцарта із сонати для фортепіано».

Нагадаємо, днями інша учениця Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. М. Вериківського – 8-річна піаністка Ярослава Терехова – виборола Ґран-прі на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Соняшник», а вокалістка Дар’я Московчук (12 років) отримала на цьому фестивалі другу премію.

У кінці вересня наставниця Ангеліни Мітряну Надія Скрипчак, виступаючи в дуеті зі своїм колегою Андрієм Степановим, здобула Ґран-прі на X Міжнародному фестивалі-конкурсі музики і співу «Оксамитовий сезон – 2019», який проходив у Херсоні. У конкурсі змагалися викладачі мистецьких шкіл, музичних коледжів і консерваторій. 


На фото: Ангеліна Мітряну та Надія Скрипчак

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300