Реклама

Юні ірпінці можуть долучитися до створення збірки про рідне місто

Юні ірпінці можуть долучитися до створення збірки про рідне місто

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин разом із засновниками видавництва «Саміт-книга» анонсував створення збірки дитячих творів «Ірпінь — мій дім». Видати збірку планують до Дня захисту дітей. Маленьких мешканців Ірпеня запрошують долучитись до її формування.

Зокрема, діти можуть надіслати свої вірші, казки чи есе про місто-Герой Ірпінь, а також малюнки, як ілюстрації до своїх творів.

Роботи можна відправляти на пошту: [email protected]. Організатори просять батьків вказати у листі ПІБ, вік дитини та свій номер телефону. Твори приймають до 1 травня.

«Команда проєкту «ІРПІНЬ — МІЙ ДІМ» чекає на твори дітей, які вже повернулися в Ірпінь, та тих, які були вимушені, через війну, виїхати за кордон», — наголосив Олександр Маркушин.

Збірку «Ірпінь — мій дім» видадуть в межах проєкту «Іrpin is my home» («Ірпінь – мій дім») та за підтримки видавництва «Саміт-книга».

Варто зауважити, що проєкт «Іrpin is my home» («Ірпінь – мій дім») стартував ще у липні минулого року. Ініціаторкою його створення виступила художниця Софія Дзюблюк. Тоді на основі малюнків юних ірпінчан створили серію футболок.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!