Реклама

Юні ірпінці продовжують займати призові місця на науковому конкурсі МАН

Юні ірпінці продовжують займати призові місця на науковому конкурсі МАН

Учениця Ірпінського ліцею «Лінгвіст» Людмила Благодушко зайняла III місце на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у секції «Українська мова».

Учениця 10 класу представляла свою роботу, де досліджувала функціонування синонімічних рядків у творі Ліни Костенко «Маруся Чурай». З проєктом юній науковиці допомагала вчителька української мови та літератури ліцею Ліна Вишневська.

Людмила також буде представляти свою роботу на Міжнародному конкурсі з українознавства, що буде проходити з 1 березня по 1 квітня.

Нагадаємо, учениця Ірпінського ліцею «Лінгвіст» Анна Коваль стала переможницею обласного Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Українська література». Там вона представила свою роботу, де досліджувала українсько-литовську ідентичність у творчості латиномовного поета епохи Відродження Миколи Гусовського.

Також Учень Ірпінського ліцею інноваційних технологій Тарас Левицький зайняв ІІІ місце на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. Його робота стосувалася очищення стічних вод.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!