Юні ірпінці продовжують займати призові місця на науковому конкурсі МАН

332110949 580364610776899 2133502435246256666 N

Учениця Ірпінського ліцею «Лінгвіст» Людмила Благодушко зайняла III місце на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у секції «Українська мова».

Учениця 10 класу представляла свою роботу, де досліджувала функціонування синонімічних рядків у творі Ліни Костенко «Маруся Чурай». З проєктом юній науковиці допомагала вчителька української мови та літератури ліцею Ліна Вишневська.

Людмила також буде представляти свою роботу на Міжнародному конкурсі з українознавства, що буде проходити з 1 березня по 1 квітня.

Нагадаємо, учениця Ірпінського ліцею «Лінгвіст» Анна Коваль стала переможницею обласного Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у секції «Українська література». Там вона представила свою роботу, де досліджувала українсько-литовську ідентичність у творчості латиномовного поета епохи Відродження Миколи Гусовського.

Також Учень Ірпінського ліцею інноваційних технологій Тарас Левицький зайняв ІІІ місце на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. Його робота стосувалася очищення стічних вод.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300