З ірпінського бюджету профінансують завершення реконструкції каналізаційного колектора

Photoeditorsdk Export 2022 02 08t130740.271

Виконавчий комітет Ірпінської міської ради на сьогоднішньому засіданні затвердив проєктно-кошторисну документацію для завершення реконструкції каналізаційного колектора, який обслуговує Приірпіння, а також кошторисну документацію капітального ремонту внутрішньобудинкових мереж водопостачання та водовідведення у двох будинках в Ірпені.

Нагадаємо, днями працівники КП «Ірпіньводоканал» запобігли екологічному лихові, оперативно відреагувавши на аварійну ситуацію, що сталася на колекторі, який перебуває на балансі підприємства. Аварійна ділянка розташована на вулиці Генерала Наумова на околиці Києва.   

«Колектор «Ірпіньводоканалу» – питання стратегічне для всього регіону – Ірпеня, Бучі, Ворзеля, Гостомеля, Коцюбинського. У точці з’єднання на вул. Генерала Наумова декілька днів тому сталася аварія – провалився колектор. «Ірпіньводоканал» має частину необхідних коштів, частину ми будемо давати з міського бюджету, щоб зробити колектор до кінця. Цьому колектору вже 57 років. Увесь він завдовжки півтора кілометра, за ці п’ять років ми зробили вже більшу частину, залишилося 200 метрів. Але ці 200 метрів найважчі, бо вони йдуть прямо по дорозі. Зараз там уже проходять аварійні роботи», – зазначив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Капітальний ремонт внутрішньобудинкових мереж водопостачання та водовідведення буде проведений комунальним підприємством «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь»» у підвальних приміщеннях багатоквартирних будинків на вул. Михайлівській, 2-Б та на вул. Садовій, 61-А.

«Ми в цьому році далі проводимо ремонти в старому житловому фонді, замінюємо в підвалах водопроводи й каналізацію, які вже повністю зношені», – зауважив міський голова.

За його словами, в поточному році по вулиці Михайлівській відбуватиметься капітальний ремонт прибудинкових територій, в ході якого будуть замінені мережі тепло- й водопостачання та водовідведення.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300