З понеділка в Ірпінському регіоні починається опалювальний сезон

Photoeditorsdk Export 2019 10 25t161508.343

З понеділка, 28 жовтня, в Ірпені, Гостомелі, Ворзелі й Коцюбинському розпочинається опалювальний сезон. Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

Підписане ним розпорядження «Про початок опалювального сезону на об’єктах житлового фонду всіх форм власності, соціально-культурної сфери та в адміністративних будівлях підприємств, установ і організацій в м. Ірпінь та селищах Ворзель, Гостомель, Коцюбинське» посадовець опублікував на своїй сторінці в соцмережі.

У документі зазначається, що підключення споживачів до систем теплопостачання здійснюватиметься «при наявності актів готовності до опалювального сезону, проведених розрахунках і погашеній заборгованості за енергоносії». Теплопостачальні підприємства при наданні послуг повинні дотримуватись температурного графіку та враховувати температуру зовнішнього навколишнього середовища.

Нагадаємо, 9 жовтня Олександр Маркушин заявив, що Ірпінь готовий до опалювального сезону.

Зокрема, при підготовці до холодного періоду була здійснена модернізація устаткування найбільшої ірпінської котельні на вул. Ярославській та котелень, розташованих на вулицях Миру й Тургенєвській.

Для дитсадків, шкіл, закладів охорони здоров’я та соціального захисту опалювальний сезон у Приірпінні розпочався ще 4 жовтня.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300