За кошти міської програми підтримки ОСББ і ЖБК реалізовано перший проект

130786 M

Перше з чотирьох об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, залучених до програми Ірпінської міської ради з підтримки ОСББ і ЖБК (житлово-будівельних кооперативів), реалізувало проект капітального ремонту дитячого майданчика. Про це повідомив перший заступник міського голови Олександр Маркушин.

«Цього року в lрпенi ми запровадили програму підтримки ОСББ та ЖБК на умовах співфінансування 50/50: половина витрат для реалiзацii проекту, придуманого мешканцями будинку, покривається за рахунок міського бюджету. Перше з чотирьох ОСББ – «Еверест 10» – яке вже отримало фінансування, реалізувало проект капітального ремонту дитячого майданчика. Мешканці кажуть, що тепер дитячий гомін не припиняється аж до 22.00, і дiти неохоче залишають новий майданчик», – розповів посадовець на своїй офіційній сторінці в соцмережі.

Він висловив подяку всім мешканцям Ірпеня, «які не на словах, а на ділі доводять свою любов до рідного міста і до свого двору» і запросив «усіх небайдужих ірпінців активніше долучатися до вирішення місцевих проблем».

Нагадаємо, наприкінці травня закінчився прийом заявок на участь у конкурсі проектів від об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів Ірпеня.Програмою підтримки ОСББ та ЖБК, розрахованою на 2019–2021 рр, передбачено 3 млн грн із бюджету міста, які будуть розподілені серед переможців конкурсу.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300