За один день у Приірпінні сталася серія підпалів

Photoeditorsdk Export 2020 04 22t164407.261

Правоохоронці протягом дня розкрили три підпали, скоєні в Ірпінському регіоні на Київщині. Про це повідомляється на сторінці Ірпінського відділу поліції у фейсбуці.  

На спецлінію 102 21 квітня надійшло повідомлення про те, що в Ірпені по вул. 9-та лінія горить вагончик з прийому паперу. Поліцейські спільно зі співробітниками «Муніципальної варти» знайшли свідків, які розповіли, що бачили на місці події чоловіка і жінку. При подальшому обстеженні прилеглої території було затримано жителя Гостомеля 1983 року народження та громадянку 1994 року народження без постійного місця проживання. Вони зізналися, що під час конфлікту між ними чоловік навмисно кинув цигарку в пункт прийому паперу, після чого й сталася пожежа. Винуватця було притягнуто до відповідальності.

Ще один підпал стався в Гостомелі на вул. Рекунова — там загорівся сміттєвий бак. На пожежу виїхали надзвичайники та поліцейські. Займання було ліквідоване оперативно. Палієм виявився чоловік із вадами здоров’я.

У Коцюбинському того ж дня місцевий житель вирішив прибрати своє подвір’я та підпалив суху траву. Оскільки вогонь міг перекинутися на сусідні будинки, сусіди викликали пожежників і правоохоронців. Підпалювача притягнули до відповідальності.

Нагадаємо, співробітники ірпінської «Муніципальної варти» при допомозі рятувальників 21 квітня погасили підпалену кимось суху траву біля озера в мікрорайоні БКЗ.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300