1

Замість квітів і подарунків – благодійний внесок для онкохворої ірпінчанки

Photoeditorsdk Export 2021 09 03t193933.286

Нещодавно ми розповідали про долю незламної жінки Юлії Савельєвої, яка вже понад рік бореться з важкою хворобою – інвазивною карциномою молочної залози. Сюжет про молоду ірпінчанку вразив багатьох людей.

Зокрема, історія Юлії привернула увагу місцевої підприємниці, активної волонтерки Ірини Тарасюк-Опарик. Ірина – з тих благодійників, які роблять добро тихо й непублічно. Вона роками підтримує малоімущих пенсіонерів, надає їм продукти харчування, організовує з подругами благодійні ярмарки для збору коштів на лікування важкохворих дітей.

У неділю, 5 вересня, о 12:00 Ірина разом із партнеркою відкриває в Ірпені свій новий бізнес-проєкт – клінінг-сервіс «TT Clean». На своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук» Ірина запросила ірпінців на відкриття й повідомила: «Ми присвячуємо цей день одній прекрасній дівчині – Юлії Савельєвій – яка бореться з раком! Наша команда долучилась до благодійного проєкту «Допоможи конкретній людині». Девіз нашого благодійного заходу: «Не вітайте нас квітами, а допоможіть Юлії»».

В Ірини досить широка аудиторія однодумців та прихильників, і жінка сподівається, що вони відгукнуться на її ініціативу. 

«Це – яскравий приклад соціально відповідального ірпінського бізнесу. Бажаємо дівчатам успіху в їхній новій справі», – зазначила керівниця проєкту «Допоможи конкретній людині» Олеся Каранюк.

Ознайомитися з послугами «TT Clean» можна тут.

Нагадаємо, благодійну допомогу Юлії Савельєвій можна перерахувати на картку «Монобанк» 4441 1144 2709 1077.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300