Заняття ірпінського розмовного клубу пройшло в «Мовній кав’ярні» з живою музикою (фото)

315316333 630075442236862 5810212019547975839 N

Чергове заняття ірпінського розмовного клубу «Спілкуймося українською!» пройшло в «Мовній кав’ярні», якою на дві години стала читальна зала Ірпінської міської бібліотеки імені Максима Рильського. Про це розповіла на своїй сторінці у фейсбуці директорка книгозбірні Олена Циганенко.

«»Пригости мене розмовою українською мовою». Заняття розмовного клубу проходило в «Мовній кав’ярні», в яку запросили учасників викладачі-словесники Ірпінського академічного ліцею Лариса Лук’янченко і Ірина Бокало. У меню кав’ярні були кава і печиво, а також лексичні смаколики, філологічне еспресо, зернинки-багатинки. Кожен учасник мав можливість поділитися власною теплою історією до кави», – написала очільниця бібліотеки.

Присутні моделювали спілкування в різних ситуаціях і закладах – не лише в кав’ярні, але й у книгарні, в будь-якій крамниці, в незнайомому місті.

Також на засіданні клубу виступили артисти Національного будинку музики – учасники українсько-швейцарського музичного проєкту «Солоспіви єднання».

«Годину чарівної музики, спокою і надії подарували присутнім Іванна Пліш (сопрано), Роман Меліш (тенор), Тарас Столяр (бандура), Андрій Васін (фортепіано). Зачарувала всіх музика українських композиторів В. Барвінського, М. Лисенка, К. Стеценка, Ю. Мейтуса та українська пісня», – зазначила Олена Циганенко.

Нагадаємо, клуб «Спілкуймося українською!» почав діяти в Ірпені 19 липня цього року.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300