Заступником голови земельної комісії Ірпінської міськради став депутат від «ЄС» Ярослав Куц

Photoeditorsdk Export 2021 11 08t182944.599

Депутат Ірпінської міської ради від партії «Європейська солідарність» Ярослав Куц став заступником голови постійної депутатської комісії з питань земельних відносин. Її дотеперішню  роботу він оцінює як посередню та сподівається на подальшу якісну й ефективну діяльність комісії. Про це депутат сказав у коментарі ITV.

«До цього часу земельна комісія працювала з досить перемінним успіхом. Оцінюю її роботу посередньо. Подивимося, як вийде в нас, але налаштовані працювати ефективно. Саме по собі обрання до земельної комісії чи будь-якої іншої постійної депутатської комісії накладає певні зобов’язання на нас як на депутатів.  Наше завдання – вчасно і якісно розглядати ті матеріали, які нам подають і не давати можливості, щоби між «людськими» питаннями «пробігали» якісь шахрайські схеми або дерибанні питання», – зазначив Ярослав Куц.

Нагадаємо, депутати Ірпінської міськради обрали нового голову постійної комісії з питань земельних відносин: замість депутата від ВО «Батьківщина» Олександра Пікулика її очолив представник партії «Нові Обличчя» Петро Король, який досі був заступником голови.

Також у складі земельної комісії відтепер працюватиме депутат від «Нових Облич» Антон Головенко, який детепер очолював комісію міськради з соціальних і гуманітарних питань.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!             

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300