«Зробити Ірпінь велосипедною столицею»: Маркушин підписав меморандум із бізнесом (фото)

Photoeditorsdk Export (14)

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин підписав із керівниками товариства «Відважних» і компанії «Екософт» меморандум щодо реалізації в Ірпені нових масштабних велопроєктів та покращення велосипедної інфраструктури. Про це Маркушин повідомив на своїй сторінці в соцмережі.

«Маємо чітку мету – зробити Ірпінь велосипедною столицею Київщини. Сьогодні зробили до неї черговий важливий крок. Від імені Ірпінської міської ради підписав меморандум про співпрацю у цьому напрямку з Володимиром Співаком (товариство «Відважних») та Андрієм Мітченком (компанія «Екософт»). Товариство «Відважних» та компанія «Екософт» уже давно підтримують і серйозно спонсорують розвиток велоспорту в нашій громаді. Зараз, коли наше партнерство виходить на більш офіційний рівень, плануємо спільно сприяти реалізації у місті масштабних велопроєктів та покращенню велоінфраструктури», – написав мер.

Він відзначив, що «серед найближчих планів – створення велохабів біля залізничної станції «Ірпінь» та біля метро «Академмістечко», щоб мешканці нашої громади могли велосипедом добиратися до залізничної станції чи метро і залишати там свій велосипед у безпечному місці».

«Дякую ТОВ «Відважних» та компанії «Екософт» за партнерство! Вірю, воно буде успішним і результативним для всієї Ірпінської громади!» – додав Олександр Маркушин.

Нагадаємо, 18 липня на ірпінській набережній відбудеться вечірка-нагородження учасників веломарафону «TransUkraїne – 2021», який стартував на центральній площі Ірпеня 26 червня. Змагання було організоване за підтримки Ірпінської міськради та міського голови Олександра Маркушина. Генеральним спонсором виступило товариство «Відважних».

У травні й червні цього року в Ірпені вже відбулися дві великі велоподії – міжнародний марафон «GRVL200 – Ірпінь» та перегони у форматі gravel rally «Gravel Challenge».   


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
В Ірпені відкрилася міні-виставка картин «Ірпінь: поранений, але нескорений»

18 Apr 14:54

Детальніше
Діток з Ірпінської громади запрошують на майстер-клас з розпису писанок

18 Apr 14:38

Детальніше
У Бородянці плестимуть маскувальні сітки

18 Apr 13:47

Детальніше
В Ірпені провели навчальні заняття з тактичної підготовки для учасників «Джури»

18 Apr 10:45

Детальніше
Як отримати податкові знижки розбиралися в ірпінському просторі «Вільна» (відео)

17 Apr 21:00

Детальніше
Всі новини
300x300