Молодіжні лідери Київщини провели в Ірпені дводенний форум

Photoeditorsdk Export 2019 12 12t132120.072

Близько 250 молодіжних лідерів із різних куточків Київщини взяли участь у дводенному форумі «Молодь всюди», який пройшов в Ірпені. Форум організували Київська облдержадміністрація та Молодіжна рада при ній.

На зібрання приїхали очільники Міністерства культури, молоді та спорту, представники Верховної Ради України, в. о. міського голови Ірпеня Андрій Літвинов, фронтмен гурту «Антитіла», молодіжний посол UNICEF в Україні Тарас Тополя.  

Як повідомляє Молодіжна рада при КОДА, учасники форуму обговорили перспективи роботи Міністерства культури, молоді та спорту, про які розповів заступник міністра Олексій Сівірін, підбили підсумки роботи управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА та Київського обласного молодіжного центру, провели панельну дискусію щодо важливості розвитку молодіжної інфраструктури (молодіжних центрів), узяли участь у мотиваційній зустрічі з Тарасом Тополею та в ярмарку презентацій від активних громадських організацій Київщини. Окремим блоком була презентація діяльності Молодіжної ради при КОДА та панельна дискусія лідерів молодіжних рад Київщини.

Активну участь у форумі брала Ірпінська молодіжна громадська рада – вона отримала найбільшу кількість глядацьких симпатій за презентацію проєктів розвитку молоді в регіоні, а також нагороду в номінації «Благодійники/міжнародна співпраця». Голова ради Наталія Степушенко в рамках панельної дискусії презентувала підсумки роботи, розповіла про цікавий досвід, отриманий командою ІМГР протягом року.

Коментуючи результати форуму, в Ірпінській молодіжній громадській раді зазначили, що «було створено щорічний комунікаційний майданчик обміну найкращими практиками молодіжної роботи в області, напрацьовано спільні цілі на 2020 рік».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300