У гостомельському аеропорту пройшли тактико-спеціальні навчання поліції, СБУ й ДСНС (фото)

Photoeditorsdk Export 2022 01 21t125659.895

Учора на території аеропорту «Антонов» у Гостомелі пройшли спільні тактико-спеціальні навчання поліції Київщини та підрозділів Служби безпеки України й Державної служби з надзвичайних ситуацій. Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Київській області.

До участі в навчаннях були залучені спецпризначенці КОРД, бійці полку поліції особливого призначення, кінологічна та вибухотехнічна служби.

«Учасники навчань мали змогу практично відпрацювати сценарії розвитку подій терористичного характеру, перевірити дієвість розроблених документів із застосування сил та засобів, що залучаються до проведення АТО. Під час тренувань використовувались холості набої і пристрої для імітації вибухів», – йдеться в повідомленні. 

Правоохоронці зазначають, що такі заходи є «важливими для попередження диверсій і терактів на об’єктах критичної інфраструктури регіону». 

Нагадаємо, вчора в аеропорт «Антонов» після серії міжнародних і міжконтинентальних перельотів повернувся найбільший у світі український транспортний літак Ан-225 «Мрія».


Фото пресслужби ГУ НП у Київській області

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300