В Ірпені сталася ДТП, розбиті дві автівки

Photoeditorsdk Export 2022 02 10t145051.651

Сьогодні в Ірпені (Київщина) сталася дорожньо-транспортна пригода на перехресті вулиць Університетської та Пушкінської. Зіткнулися два легкові автомобілі, обидва зазнали значних ушкоджень. Невеликі травми дістала одна людина. Про це повідомила ITV речниця Бучанського районного управління поліції Яна Єрмоленко.

«За попередньою інформацією, 34-річний водій автомобіля «Хюндай», виїжджаючи на головну дорогу, не надав перевагу в русі автомобілю «Опель» і скоїв зіткнення. У результаті ДТП 60-річна кермувальниця «Опеля» отримала незначні травми, від госпіталізації вона відмовилася», – розповіла речниця.

Поліцейські склали на винуватця аварії адміністративні матеріали за ст. 124 Кодексу України про адмінправопорушення (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів). Санкція статті передбачає штраф у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 6 місяців до 1 року.

Нагадаємо, 7 лютого пізно ввечері в Ірпені на вул. Соборній у результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув чоловік. Водій, який наїхав на пішохода, втік із місця події.


Фото dtp.kiev.ua

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300