Ірпінський «Теплоенергопостач» готовий до опалювального сезону (відео)

У найбільшій котельні Ірпінської громади вже встановили всі віконні блоки і засклили частину вікон, розбитих під час бойових дій. До кінця вересня цей етап планують завершити. Наразі це останні ремонтні роботи у приготуванні «Теплоенергопостачу» до опалювального сезону. Але вікна – не єдине, що потрібно було відновити, аби вчасно запрацювала система теплопостачання.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«На сьогоднішній день наше комунальне підприємство «Теплоенергопостач» підготувалося до опалювального сезону. Відремонтовано 22 котельні, які були пошкоджені внаслідок бойових дій. Нам дуже потужно допоміг Міжнародний Червоний Хрест, який надав матеріали, обладнання і на всі наші котельні він надав вікна».

Ще за тепла комунальникам вдалося відремонтувати пошкоджену покрівлю та пробитий уламками розподільчий газопровід. Залатали також величезну діру від ворожого снаряду в димовій трубі. Під час бойових дій значного пошкодження зазнали й теплокамери в багатьох котельнях.

Олександр Костюк, директор КПП «Теплоенергопостач»:
«На всіх теплокамерах ми вже замінили запірну арматуру, яка зазнала пошкоджень під час бойових дій. Також ми в шістьох котельнях замінили шість станцій хімводоочищення, і також змонтовано шість нових насосів, як ми отримали від Міжнародного Червоного Хреста».

Завдяки благодійникам тепловики створили резерв насосного та електрообладнання на випадок аварійних ситуацій узимку. Підготувалися також і до перебоїв із електропостачанням.

Олександр Костюк:
«На випадок якихось надзвичайних ситуацій – це може бути відключення електроенергії – ми встановимо на найбільших котельнях міста потужні електрогенератори, які до усунення аварійних ситуацій забезпечать електропостачанням наші котельні».

А ще тепловики отримали від доброчинців два спеціалізовані автомобілі: ось такий самоскид та аварійку.

На підприємстві запевняють: щоб зустріти холодну зиму з теплом, зробили все, що від них залежить.

Олександр Костюк:
«Усі наші системи теплопостачання вже загідравлені, вони з водою – до кожного будинку підведена вода до теплокамери, до вводу в будинок. І зараз спільно з нашим КП «УЖКГ «Ірпінь» проводиться перевірка внутрішньобудинкових систем».

Олександр Маркушин:
«Наше комунальне підприємство підписало договір із НАК «Нафтогазом» на постачання газу. Всі вузли обліку запломбовані. Я хочу сказати, що в Ірпені опалювальний сезон почнеться вчасно, і ми на сто відсотків готові до опалювального сезону».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300