У Коцюбинському провели благодійну акцію для жінок

328347879 3173590239605913 8837135313844332841 N

У селищі Коцюбинське провели благодійну акцію для жінок-переселенок та мам діток із особливими потребами. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала депутатка Коцюбинської селищної ради Катерина Ющенко.

За її словами, для двадцяти жінок організували своєрідні дні краси і здоров’я. Жінкам зробили нові зачіски, манікюр, макіяж, деякі дівчата відвідали подолога, трихолога й косметолога.

«Об’єднавши зусилля з моїми друзями, ми провели благодійну акцію і подарували сюрприз для двадцятьох наших внутрішньо переміщених жінок та мамусь, які мають діток з обмеженими можливостями і не тільки. Моя особиста мета, як і більшості людей, які долучаються до добрих справ — це подарувати емоцію радості та гарного настрою. Хоча б на деякий час», — зазначила Катерина Ющенко.

Нагадаємо, в Ірпені діє простір «Вільна», де для жінок та дівчат щотижня від середи до неділі організовують різноманітні безкоштовні активності — майстер-класи, заняття з англійської та української мови, консультації з психологами, косметологами, стилістами, спільні перегляди фільмів, заняття йогою, стретчингом, танцями тощо.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300