Алітуський район Литви передав Ірпеню автомобіль швидкої, заповнений медикаментами (відео)

Photo 2022 04 12 20 30 20 (3)

Громада Алітуського району Литви, яка має побратимські стосунки з Ірпінською громадою, передала Ірпеню автомобіль швидкої допомоги, заповнений медикаментами. Про це повідомив у соцмережі міський голова Олександр Маркушин.

Він зазначив, що швидку вже везе до України керівник Гуманітарного штабу Ірпеня Петро Щербина.

«Від імені Героїчної громади Ірпеня дякую литовським побратимам із Алітуса за цей автомобіль, заповнений ліками для пацієнтів Ірпеня, Михайлівки-Рубежівки, Забуччя, Козинців, Діброви, Бучі та Гостомеля. Передаю вітання меру Алітуського району Альгірдасу Врубляускасу, всім представникам Алітуського районного муніципалітету, які спеціально зібралися, щоб проголосувати за надання нам швидкої. Переконаний, що Ірпінь вже за кілька місяців поверне собі статус міста Здоров‘я! Окрема подяка раднику Ірпінського міського голови Оксані Сулимі, голові Інвестиційної ради Ірпеня Володимиру Карплюку та головному лікарю Ірпеня Антону Довгополу за ефективні переговори з іноземними партнерами щодо надання Ірпеню автомобілів швидкої допомоги», – написав Маркушин.

Нагадаємо, раніше в Алітусі знайшли прихисток евакуйовані з Ірпеня жінки та діти.

Як повідомлялося, днями ірпінська територіальна оборона отримала з Польщі переобладнаний ралійний автомобіль «R-Six Team», який пристосували для транспортування поранених та обладнали медичним устаткуванням.   


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300