Анастасія Попсуй: «Правоохоронці повертають до міськради вилучені 2 роки тому документи, які навіть не відкривали»

H87c3699

Більшість документів, вилучених із Ірпінської міської ради під час обшуків у 2017 році, в поліції й прокуратурі навіть не переглядали. Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомила в. о. міського голови Анастасія Попсуй.   

«Поліція та прокуратура поступово повертають до Ірпінської міської ради документи та комп’ютери, що були вилучені під час обшуків 2017 року. Було багато гучних заяв, кримінальних справ, публічних звернень прокурорів, купа погроз та залякувань. Більшість пакетів з документами навіть не відкривали жодного разу! Тобто… два роки тримали на складах документи та техніку ради і навіть не дивилися їх!» зазначила в. о. мера.

«Все закінчилося нічим. Жодної справи в суді. Жодного доведеного обвинувачення»,підкреслила вона, зауваживши, що вилучені «кошториси і проекти на 30% дешевші, ніж загалом по країні, все здійснено згідно з законодавством та на благо громади».

«Дуже прикро, що в країні, де не розкриті вбивства Небесної Сотні, Каті Гандзюк та Павла Шеремета, правоохоронні органи виконують приватні замовлення і створюють «картинки» для телеканалів», наголосила Анастасія Попсуй та висловила сподівання, що «відповісти доведеться всім».

Нагадаємо, 8 серпня ц. р. в Ірпінській міській раді представники поліції й прокуратури знову провели обшуки та вилучали документацію. На переконання Анастасія Попсуй, це була замовна акція, організована забудовниками, які не бажають сплачувати до міського бюджету пайову участь у розвитку інфраструктури міста.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300