Андрій Літвинов ініціює збір підписів за відкликання нардепа Горобця

Photoeditorsdk Export (84)

В. о. Ірпінського міського голови Андрій Літвинов ініціює збір підписів за відкликання з Верховної Ради України депутата Олександра Горобця. Про це Літвинов повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Ініціюю збір підписів мешканців щодо відкликання народного депутата, обраного по 95-му виборчому округу — Горобця Олександра Сергійовича. У зв‘язку з бездіяльністю. Обраний депутат, який має представляти інтереси громад, проігнорував звернення від 6 голів населених пунктів округу та проявив повну бездіяльність щодо Ірпінського району», — заявив в. о. мера після того, як профільний комітет парламенту затвердив проєкт Постанови «Про утворення та ліквідацію районів», яка передбачає створення Бучанського району замість Ірпінського.

Крім того, за словами Літвинова, Горобець «не представляє громаду та не допоміг жодним чином з моменту свого обрання у вирішенні численних питань міста».

«Нам потрібен депутат, який представлятиме та захищатиме інтереси громади та людей, які його обрали», — підкреслив в. о. міського голови.

Нагадаємо, раніше голови низки місцевих рад Приірпіння й нинішнього Києво-Святошинського району у відкритому листі до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та народного депутата Олександра Горобця закликали не допустити «кулуарного» створення укрупненого району з центром у Бучі. Підписанти листа наполягали на проведенні з ними зустрічі, щоб «відстояти інтереси громад щодо створення Ірпінського району».

10 червня представники громад Київщини пікетували будівлю Кабінету Міністрів України з вимогою надати статус адмінцентру нового району Ірпеню. Вони заявляли, що просування ініціативи щодо утворення Бучанського району відбувалося непрозоро, всупереч узаконеній Методиці формування районів та без урахування думки більшості громад, яких це безпосередньо стосується.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

25 Apr 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

25 Apr 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

24 Apr 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

24 Apr 12:20

Детальніше
Всі новини
300x300