Реклама

Фонд відновлення Ірпеня представив відеорозповідь про зруйнований будинок родини Миронових (відео)

Фонд відновлення Ірпеня представив відеорозповідь про зруйнований будинок родини Миронових (відео)

Фонд відновлення Ірпеня представив відеорозповідь про зруйнований під час бойових дій приватний будинок родини Миронових в Ірпені по вул. Новооскольській, 41.

«Це був будинок загальною площею 120 квадратних метрів. Його збудував ще дідусь сьогоднішнього господаря. Тут мешкали Микола та Ірина Миронови з двома дітьми – донькою Софією та сином Владиславом (6 і 12 років). Наприкінці 2020 року Микола закінчив ремонт будинку і даху. Будинок передавався у спадок від батька до сина. Микола теж хотів подарувати його своєму синові. Але під час бойових дій в оселю потрапив ворожий снаряд. Будинок повністю знищений, залишилися тільки фундамент і сходи. Пошкоджені також паркан і автомобіль», – розповів на своїй сторінці у фейсбуці співзасновник Фонду відновлення Ірпеня Володимир Карплюк.

Він зазначив, що допомогти родині у відновленні будинку можна вже зараз, відправивши переказ із приміткою «Родині Миронових».

Нагадаємо, попередні відеорозповіді Фонду відновлення Ірпеня були присвячені будинкам родин Овдейчуків, Кушнірів, Вдовенків, Лозових, Новицьких, Жуковських і Булічів.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!