Інтернет-провайдери мають до 1 травня прибрати обвислі дроти з вулиць Ірпеня

нар

Представники компаній-провайдерів, які працюють в Ірпінській громаді до 1 травня мають навести лад зі своїм обладнанням на вулицях. Про це вони домовилися під час зустрічі з Ірпінським міським головою Олександром Маркушиним.

Із мером Ірпеня зустрілися представники провайдерів Укртелеком, Dominet, Best, iLan, Undernet, HomelLink.

«Наші рішучі дії минулого тижня мотивували підприємців навести лад зі своїм господарством. Отримав обіцянку, що до 1 травня обладнання провайдерів, яке перебуває у незадовільному стані, створює безлад на вулицях міста та перешкоджає пішохідному та автомобільному рухові, буде приведено в порядок. Щиро сподіваюся на доброчесність і порядність наших підприємців», — написав Олександр Маркушин на своїй сторінці у фейсбуці.

Слід нагадати, минулого тижня, 14 березня, Олександр Маркушин заявив, що місто демонтуватиме дроти та інше обладнання інтернет-провайдерів, які встановлені неналежним чином та захаращують вулиці Ірпеня. Для цього на засіданні виконавчого комітету Ірпінської міської ради було ухвалено відповідне рішення.

Більше того, працівники міського благоустрою уже виїжджали на впорядкування мереж, які хаотично звисають на стовпах, огорожах і деревах. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300