В Ірпені демонтують дроти інтернет-провайдерів, які захаращили вулиці міста

Photo 2023 0

Дроти та інше обладнання інтернет-провайдерів, які встановлені неналежним чином та захаращують вулиці Ірпеня будуть демонтувати. Почати планують уже завтра. Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Ми довго просили вас навести лад зі своїм господарством і припинити захаращувати електричні стовпи, паркани й дерева своїми дротами та іншим обладнанням. Так само, як в тяжкі часи громаді підставили плече окремі провайдери, допомігши з підключенням модульних містечок та соціальних об’єктів, так само і ми абсолютно підтримуємо розвиток бізнесу в нашій громаді. Але окремі провайдери не лише не допомагають у відновленні міста, а й недбало ставляться до свого майна та міського благоустрою», — звернувся Маркушин до власників інтернет-провайдерів, які працюють в Ірпінській громаді.

Мер Ірпеня показав на відео, що відбувається із обладнанням інтернет-провайдерів на вулиці Ярославській.

«Дроти хаотично звисають зі стовпів, дерев, заважають людям і створюють зовсім не естетичну картинку. Якщо не сказати грубіше», — зазначив Олександр Маркушин.

За його словами, на минулому засіданні виконавчого комітету Ірпінської міської ради було ухвалено рішення про вирішення цієї ситуації.

«Якщо провайдер не веде свою діяльність належним чином та ігнорує прохання і приписи наших інспекторів благоустрою, його майно, яке встановлене неналежним чином буде демонтовано. Завтра ми почнемо це робити. Дякую за розуміння!», — попередив міський голова.

Як стало відомо ITV, інтернет-провайдер DOMINET першим відгукнувся на звернення мера міста Олександра Маркушина та надав свого представника для аудиту мереж компанії в Ірпені. Зокрема, у компанії зазначили: «Для нас є важливою побудова цивілізованого ринку інтернет-послуг. І ми зі свого боку готові допомогти Управлінню благоустрою міста у проведенні аудиту мереж. Тільки спільними зусиллями можливе наведення порядку в місті і колектив нашої компанії максимально сприятиме у аудиті міських мереж».

Нагадаємо, що одразу після деокупації Ірпеня компанія DOMINET першою відновила магістралі, підключила соціально значимі об’єкти міста, безкоштовно надала інтернет для міської мережі оповіщення про тривогу, до “Залізного містечка”, мешканцям першої та другої черги модульного містечка “Дубки”, для всіх Пунктів Незламності, міського коворкінгу в бібліотеці, а на період проведення робіт з підключення Пунктів незламності DOMINET забезпечив їх роботу двома системами Starlink.

Олександр Маркушин нагородив колектив інтернет-провайдера DOMINET Подяками Ірпінського міського голови.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300