Ірпінська «Муніципальна варта» взяла участь у спільних патрулюваннях у Коцюбинському й Вишневому

Photoeditorsdk Export 2019 11 06t140152.569

Ірпінська «Муніципальна варта» взяла участь у другому етапі місячника з охорони громадського порядку на території Київської області – патрулюваннях вулиць у Коцюбинському та Вишневому. Про це повідомляє сайт підприємства.

До спільних заходів у рамках місячника залучені муніципальні та громадські формування Київщини з охорони правопорядку й співробітники Національної поліції.

«У селищі Коцюбинське, крім «Муніципальної варти» Ірпеня, були задіяні громадські формування з міст Обухова, Вишневого та Борисполя. Зведені загони спільно патрулювали вулиці, реагували на розпиття алкогольних напоїв у громадських місцях, проводили профілактичні бесіди з громадянами, складали протоколи про адміністративні правопорушення, перевіряли документи і проводили поверхневий огляд підозрілих осіб, а також брали участь у проведенні операції «Мігрант»», – йдеться в повідомленні.

Його автори наголошують, що «така взаємодія дуже важлива, адже це – обмін досвідом та вивчення найкращих практик».

Нагадаємо, на першому етапі обласного місячника ірпінські «муніципальні вартові» брали участь в охороні громадського порядку в Обухові та Борисполі. 

Протягом жовтня ц. р. інспектори «Муніципальної варти» Ірпеня провели 93 патрулювання, у т. ч. 45 – спільно з поліцією. Вони попередили 1129 випадків розпивання алкогольних напоїв та появи людей у нетверезому стані в громадських місцях. Також було зупинено понад 2,5 тис. спроб куріння в заборонених місцях, попереджено і припинено півсотні випадків дрібного хуліганства, 111 порушень громадського порядку, 177 правопорушень у сфері благоустрою, 144 порушення правил утримання собак і котів, 19 порушень правил торгівлі. Крім того, працівники «Муніципальної варти» надали допомогу 232 потерпілим і хворим та допомогли лікарям із супроводом 64 осіб, які перебували під дією алкоголю чи наркотиків.  

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300