Ірпінський бізнесмен і депутат закликає місцевих підприємців об’єднатися для боротьби з епідемією

Photoeditorsdk Export 2020 03 20t164350.684

Ірпінський бізнесмен, депутат міської ради від партії «Нові обличчя» Андрій Страховський закликав усіх місцевих підприємців об’єднатися для боротьби з епідемією коронавірусу. Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Я народився і виріс в Ірпені. Тут живуть мої діти, батьки, бабусі, дідусі. Для мене Ірпінь, Буча, Гостомель, Ворзель завжди були й залишаються найбільш РІДНИМИ місцями! І ці місця, я вважаю, повинен оберігати кожен житель цього регіону! І кожна людина зараз має думати про те, як захистити себе і всіх, хто поруч — дітей, батьків, рідних, друзів і жителів рідного регіону від епідемії. На сьогоднішній день дуже важливо, щоб у лікарнях було все необхідне для діагностики й лікування. Ніхто не застрахований від епідемії, але кожен повинен бути убезпечений і впевнений у тому, що саме в рідному місті йому і його рідним допоможуть! Я закликаю всіх місцевих підприємців, бізнесменів, своїх друзів, знайомих, усіх, хто мене знає і мені вірить! Усі, хто має можливість, давайте об’єднуватися в боротьбі з епідемією! Давайте разом допоможемо медицині! Давайте разом допоможемо кожному жителю нашого регіону!» — закликав Андрій Страховський.

Нагадаємо, в Ірпінській центральній міській лікарні терміново розпочали ремонт інфекційного відділення, яке, за необхідності, зможе прийняти до 50 хворих. Перший заступник міського голови Олександр Маркушин закликав депутатський корпус і бізнесменів надати фінансову допомогу для швидкого, без затяжних тендерних процедур, проведення ремонтних робіт.    


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — і отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300