Ірпінське модульне містечко «Дубки» буде зі світлом і теплом – установлять генератор (відео)

A26i4105 (1)

Електропостачання й опалення ірпінського модульного містечка «Дубки» з наступного тижня в періоди відключень світла буде забезпечуватися за допомогою потужного генератора. Про це повідомив у коментарі телеканалу СТБ міський голова Олександр Маркушин.

За його словами, надати генератор пообіцяли в обласній адміністрації.

«Світло [в модульному містечку] підключене від міста і від Укрзалізниці. Але зараз відбуваються віялові відключення, і по три-чотири години немає світла і в цих модульних будиночках. Найгірше, що опалення в них від електрики, і коли немає світла, звичайно, немає опалення. Ми звернулися в обласну військову адміністрацію, і заступник губернатора пообіцяв нам дати дизель-генератор. Ми зараз готуємо для нього місце, і на наступного тижні вже буде 200-кіловатний генератор», — зазначив мер.

Він також розповів, що до «Дубків» підведені мережі водопостачання і водовідведення, а зараз для другої черги містечка завершується підключення інтернету – в кожному модулі буде безкоштовний Wi-Fi від компанії «Домінет».

Олександр Маркушин нагадав, що нещодавно в модульне містечко «Дубки» переселили містян, які від червня жили в «Залізному містечку».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300