Ірина Коляденко стала бронзовою призеркою Олімпійських ігор

Photoeditorsdk Export 2021 08 04t171636.836

22-річна ірпінська борчиня вільного стилю Ірина Коляденко завоювала бронзову медаль на Олімпійських іграх у Токіо. У поєдинку за третє місце вона перемогла досвідчену спортсменку з Латвії Анастасію Григорьєву – чотириразову чемпіонку Європи, переможницю Європейських ігор, бронзову призерку чемпіонату світу та учасницю трьох Олімпіад.

«Олімпійська медаль їде в Ірпінь! Ми знали, ми вірили! Браво Ірині Коляденко! Браво тренеру Володимиру Яременку! Щойно у сутичці за бронзу наша Іра впевнено подолала латвійку Анастасію Григорьєву і, як обіцяла нам, підніме наш прапор над олімпійським п’єдесталом. Пишаємося тобою, Ірино! І з нетерпінням чекаємо вдома!» – написав на своїй сторінці у фейсбуці Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Нагадаємо, Ірина Коляденко виступала у ваговій категорії до 62 кг. У двох перших сутичках – в 1/8 та 1/4 фіналу – вона здобула блискучі перемоги над чемпіонкою Африки нігерійкою Амінат Аденії та чемпіонкою Азії китаянкою Цзя Лун, однак у півфіналі поступилася Айсулуу Тинибековій із Киргизстану – чемпіонці світу, володарці Кубка світу, чотириразовій чемпіонці Азії.

Ірина Коляденко – майстриня спорту України міжнародного класу, чемпіонка Європивіце-чемпіонка світу, бронзова призерка світових першостей і чемпіонату Європи, кількаразова чемпіонка України, володарка Кубка України, переможниця і призерка низки всеукраїнських і міжнародних турнірів.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300