Карплюк і Маркушин відзвітували за шість днів реконструкції інфекційного відділення Ірпінської лікарні

Photoeditorsdk Export 2020 03 26t172358.769

Реконструкція інфекційного відділення Ірпінської центральної міської лікарні, яка триває шостий день, відбувається дуже швидкими темпами. Про це голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк і перший заступник міського голови Олександр Маркушин розповіли у відеозверненні, записаному на місці проведення робіт.

«Усі, хто приїжджає сюди і дивиться, що зроблено за шість днів і зовні, і всередині — вони просто дивуються», — сказав Карплюк.

«Хочеться подякувати всім хлопцям, які працюють на об’єкті: дуже активно працюють фасадники, дуже активно працюють хлопці на даху, хлопці, які всередині об’єкту займаються оздобленням, які виготовляють і монтують двері й вікна, які кладуть плитку всередині, та майстри, які активно працюють над вентиляцією. Крім того, з сьогоднішнього дня почалися роботи з розведення кисню — це дуже важливо, тому що в кожну палату, до кожного ліжка буде підведено кисень, щоб апарати штучного дихання й інші апарати, які потребують кисню, могли рятувати пацієнтів», — розповів голова Інвестиційної ради.

Олександр Маркушин додав до цього, що в приміщенні «не буде кисневих балонів, а буде компресорна станція, яка забезпечуватиме в повному обсязі це відділення».

«Учора силами комунального підриємства «Ірпіньводоканал» закінчили робити каналізацію. Вона  закритого типу, зроблена за всіма нормами інфекційного відділення. Також установлено щиток перемикання електроенергії та зроблено два нових вводи в приміщення. Це дасть нам змогу забезпечити, щоб було постійне енергопостачання, бо ми розуміємо, що тут будуть працювати апарати штучної вентиляції легенів, і вони повинні діяти безперебійно», — відзначив перший заступник міського голови.

#Ірпінь #Irpin #Україна #Київщина #Приірпіння #Ирпень #Київська_область #Ukraine #Коцюбинське #коронавірус #COVID19 #епідемія #пандемія #карантин

Geplaatst door Володимир Карплюк op Donderdag 26 maart 2020

Як повідомлялося раніше, Володимир Карплюк і Олександр Маркушин особисто контролюють хід робіт із реконструкції інфекційного відділення лікарні.

Нагадаємо, вчора перший заступник мера Ірпеня розповів, що в оновленому інфекційному відділенні буде 12 апаратів штучної вентиляції легенів. За його словами, Ірпінська міська влада та місцеві підприємці виділили на капітальний ремонт і оснащення відділення більш ніж 7 млн грн. Також відбувається збір коштів на придбання мобільного рентген-апарату. Олександр Маркушин відзначив, що до реконструкції долучилися органи місцевого самоврядування Ворзеля, Коцюбинського й Бучі. 800 тис. грн виділив ПрАТ «Ветропак Гостомельський склозавод».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300