Компанія «Molodist» розповіла про хід будівництва в Ірпені ЖК «Олімп» (фото)

Photo1

У житловому комплексі «Олімп», що зводиться Інвестиційною групою «Molodist» у місті Ірпінь біля набережної, активно триває будівництво. Про це розповідається на сайті компанії.

«Будівельники продовжують роботу над цегляною кладкою другого будинку: в секції №1.1 здійснюють цегляну кладку 4-го поверху, у секції №1.2 завершено цегляну кладку 7-го поверху, облаштовується плита перекриття», – інформує сайт. 

Як зазначається, житловий комплекс «Олімп» розташований поруч із чудовим місцем для відпочинку, прогулянок та занять спортом – набережною річки Ірпінь. Тут облаштований простір для прогулянок із чудовими зонами відпочинку, спортивними майданчиками та велодоріжками. На всій території комплексу передбачений ландшафтний дизайн, алеї, місця для відпочинку дорослих і дітей, а також гостьовий та наземний паркінг. Територія комплексу закрита від сторонніх відвідувачів і знаходиться під цілодобовою охороною і відеоспостереженням.

«Інвестиційна група «Molodist» – компанія, яка поєднує в собі багаторічний досвід будівництва, досконалі архітектурні  рішення та унікальні технології проєктування  і створення нерухомості. Наразі компанія споруджує житлові комплекси Ірпеня та Київщини: ЖК “Молодість”, ЖК “Олімп”, ЖК “Фаворит Premium”, ЖК “Irpin City”, ЖК “Chekhov Park”, ЖК “Атмосфера”, а також реалізувала найкращі  інфраструктурні об’єкти та пам’ятки культури в мальовничому Ірпені», – відзначають в ІГ «Molodist».

Нагадаємо, раніше компанія «Molodist» відзвітувала про хід будівництва ЖК «Молодість» і ЖК «Irpin City».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300