Реклама

Михайло Сапон закликав депутатів підтримати на сесії розробку Просторового плану Ірпеня (відео)

Михайло Сапон закликав депутатів підтримати на сесії розробку Просторового плану Ірпеня (відео)

Ексначальник відділу архітектури та містобудування виконкому ІМР Михайло Сапон записав відеозвернення до депутатів Ірпінської міської ради з проханням включити до порядку денного наступної чергової сесії ІМР питання про розробку Просторового плану Ірпінської громади та підтримати його. Своє відеозвернення Михайло Сапон передав до редакції Інформаційного агентства ITV.

«Вітаю, Ірпінська громадо!

Перш за все, хочу подякувати всім небайдужим, хто підтримує Збройні Сили України та наш підрозділ.

Разом ми наближаємо перемогу.

Також хочу звернутися до профільної депутатської комісії з питань містобудування та архітектури, а також до всіх небайдужих депутатів, які пріоритетом перед собою ставили розвиток громади, а не популізм та політиканство.

Законодавець зобов’язав органи місцевого самоврядування до 1 січня 2025 року прийняти рішення про розробку комплексних схем просторового планування.

Я розумію вашу недовіру до міського голови, а також невідомого ні мені, ні вам, виконувача обов’язки на період моєї відсутності начальника відділу.

Разом з тим, розвиток громади не повинен зупинятися.

Тому на черговому засіданні ради все ж тільки прошу вас підтримати вищевказане питання та включитися у роботу профільних комісій та сформувати робочі групи щодо збору вихідних даних цього надважливого документа. 

Звертаю вашу увагу, що це не тільки документ містобудівного характеру, але і разом з тим документ земельний. Ще раз дякую всім за підтримку! Слава Україні! До скорішої зустрічі». 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!