Наступного року в Коцюбинському відкриють другу амбулаторію

Dfs 5db05

У 2020 році в селищі Коцюбинському на Київщині відкриється нова амбулаторія загальної практики – сімейної медицини. Про це сьогодні, 20 грудня, під час сесії місцевої ради заявив в. о. селищного голови Сергій Даніш.

За його словами, нова амбулаторія «поселиться» в приміщені колишнього медичного стаціонару по вул. Лісовій, 21.

Зараз у селищі працює одна амбулаторія.  

«У Коцюбинському давно назріла потреба в розширенні мережі первинної лікарської допомоги. І оскільки є вільне приміщення, придатне для роботи медичного закладу, ми ініціювали створення ще однієї амбулаторії сімейної медицини. Ірпінь нас підтримав. Зробимо в приміщенні ремонт, придбаємо необхідне обладнання – і в новій амбулаторії розпочнуть прийом сімейні лікарі, терапевти й педіатри», – сказав Сергій Даніш.

Нагадаємо, у 2020 році в Коцюбинському відкриють, де факто, два нові комунальні дитсадки: новий корпус дошкільного закладу «Ластівка» (він уже готовий приблизно на 70%) на вул. Пономарьова, 2/2 та дитсадок, який збудують на вул. Коцюбинського, 6.

Як повідомлялося, до кінця цього року на вулиці Білокур в Ірпені відкриється нова амбулаторія загальної практики – сімейної медицини, яка обслуговуватиме 10–15 тисяч жителів міста.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300