Новим головою Київської облдержадміністрації став Олексій Кулеба

1ccb238ece291d0e94440f049a867bc7 1644344479 Extra Large

Президент України Володимир Зеленський звільнив із посади голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна та призначив на його місце Олексія Кулебу. Про це повідомляє сайт глави держави.

Президент привітав Кулебу з призначенням і вручив йому службове посвідчення.

Нагадаємо, досі Олексій Кулеба був першим заступником голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень.

Новому голові ОДА 38 років. Навчався в Київському національному економічному університеті та в аспірантурі Національної академії держуправління при Президентові України. Кандидат наук із державного управління. Трудову діяльність розпочав на посаді менеджера комунального підприємства Київської облради «Київ-медіа». У 2010–2011 рр. працював старшим викладачем кафедри організації самоврядування Міжрегіональної Академії управління персоналом. З 2011 р. по 2018 р. займався підприємницькою діяльністю, був помічником депутата Київради та радником гендиректора столичного КП «Плесо» на громадських засадах. У 2018 р. став генеральним директором ТОВ «Asper Естейт». У листопаді 2019 р. очолив департамент міського благоустрою Київської міськдержадміністрації, у сiчні 2021 р. обійняв посаду першого заступника голови КМДА.

Василь Володін став головою Київської ОДА 17 червня 2020 р. До того він протягом трьох місяців був виконувачем обов’язків керівника адміністрації.

2 лютого ц. р. Кабінет Міністрів України погодив звільнення Василя Володіна та призначення на посаду керівника КОДА Олексія Кулеби.

                                                                                
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300