Олександр Маркушин і Володимир Карплюк обговорили з мером Мілвокі надання допомоги Ірпеню

285177074 440985358026543 6558534781060860237 N

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин і голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк відвідали з робочим візитом американське місто-побратим Мілвокі та зустрілися з його мером Кавальє Джонсоном. Про це Маркушин розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

«Із самого початку війни в Україні пан Джонсон був на постійному зв’язку зі мною, підтримував і був ініціатором створення фонду зі збору коштів для відновлення Ірпеня. Зараз збір триває ще активніше, а паралельно ми проводимо перемовини про точкову допомогу освітнім закладам міста Ірпінь, що зазнали руйнувань від обстрілів під час війни», – зазначив міський голова.

«Щиро вдячний громаді Мілвокі та українській діаспорі в США за допомогу ірпінцям і за підтримку нашого міста!» – додав він.

Маркушин нагадав, що Ірпінь і Мілвокі стали містами-побратимами в березні 2018 року. Угоду про співпрацю підписали тодішні очільники міст Володимир Карплюк і Том Баррет.

Нагадаємо, перебуваючи у США, Олександр Маркушин і Володимир Карплюк зустрілися з українською діаспорою у Г’юстоні та закликали діаспорян допомогти залучити ресурси для відбудови Ірпеня. Також вони домовилися з шефом поліції Г‘юстона Троєм Фіннером про надання допомоги ірпінській теробороні.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300