Олександр Маркушин поділився посиланням на трансляцію бою ірпінця Ярослава Амосова

Photoeditorsdk Export (57)

Перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин розмістив на своїй сторінці у фейсбуці посилання на пряму трансляцію турніру з ММА, під час якого відбудеться поєдинок бійця з Ірпеня Ярослава Амосова та американця Марка Леммінгера.

«Вболіваємо за нашого земляка Ярослава Амосова! Цієї ночі непереможний боєць ММА з Ірпеня виходить на ринг з американцем Марком Леммінгером. Турнір «Bellator 244» проходить у США, штат Коннектикут. Ділюся посиланням на пряму трансляцію: https://www.youtube.com/watch?v=IxZVq8jMWrA. Давайте підтримаємо Ярослава! Бажаю йому перемоги!» — написав Маркушин.

Нагадаємо, раніше планувалося, що суперником Амосова буде 42-річний ветеран ММА Джон Фітч, проте він вибув зі змагань через травму.

На рахунку 27-річного Марка Леммінгера — 11 перемог і одна поразка в боях ММА.

Ірпінський спортсмен, якому незабаром виповниться 27, виступає на професійному рівні в ММА із 2012 року. Провів 23 поєдинки і в усіх переміг. Чемпіон світу за версією GEFC. Під егіду американської спортивної організації «Bellator» перейшов позаминулого року й відтоді здолав уже чотирьох суперників. У лютому ц. р. здобув перемогу в головному бою турніру «Bellator 239».

Також Амосов – чотириразовий чемпіон світу, чемпіон Євразії, триразовий чемпіон Європи та багаторазовий чемпіон України з бойового самбо, володар Кубка Європи і Кубка України, заслужений майстер спорту України.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300