Реклама

Олександр Маркушин поділився посиланням на трансляцію бою ірпінця Ярослава Амосова

Олександр Маркушин поділився посиланням на трансляцію бою ірпінця Ярослава Амосова

Перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин розмістив на своїй сторінці у фейсбуці посилання на пряму трансляцію турніру з ММА, під час якого відбудеться поєдинок бійця з Ірпеня Ярослава Амосова та американця Марка Леммінгера.

«Вболіваємо за нашого земляка Ярослава Амосова! Цієї ночі непереможний боєць ММА з Ірпеня виходить на ринг з американцем Марком Леммінгером. Турнір «Bellator 244» проходить у США, штат Коннектикут. Ділюся посиланням на пряму трансляцію: https://www.youtube.com/watch?v=IxZVq8jMWrA. Давайте підтримаємо Ярослава! Бажаю йому перемоги!» — написав Маркушин.

Нагадаємо, раніше планувалося, що суперником Амосова буде 42-річний ветеран ММА Джон Фітч, проте він вибув зі змагань через травму.

На рахунку 27-річного Марка Леммінгера — 11 перемог і одна поразка в боях ММА.

Ірпінський спортсмен, якому незабаром виповниться 27, виступає на професійному рівні в ММА із 2012 року. Провів 23 поєдинки і в усіх переміг. Чемпіон світу за версією GEFC. Під егіду американської спортивної організації «Bellator» перейшов позаминулого року й відтоді здолав уже чотирьох суперників. У лютому ц. р. здобув перемогу в головному бою турніру «Bellator 239».

Також Амосов – чотириразовий чемпіон світу, чемпіон Євразії, триразовий чемпіон Європи та багаторазовий чемпіон України з бойового самбо, володар Кубка Європи і Кубка України, заслужений майстер спорту України.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!