Сергій Даніш спростував чутки про зрив опалювального сезону в Коцюбинському

74151995 616451318885911 4570516630886416384 O

В. о. селищного голови Коцюбинського Сергій Даніш спростував чутки про зрив опалювального сезону в селищі. Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці.

«Хочу припинити усі маніпуляції і брехню про начебто зірваний опалювальний сезон у Коцюбинському. Всі ми прекрасно розуміємо, що їх розповсюджують люди, які живуть лише задля і завдяки пліткам та чорному піару й поливанню брудом нашого з вами селища. Коцюбинське вперше за останні чотири роки вчасно готове до опалювального сезону, і це комусь дуже не подобається. Теж добре розуміємо, кому і чому», – зазначив Сергій Даніш.

Він наголосив, що у п’ятницю підписав розпорядження про початок опалювального сезону в Коцюбинському з 28 жовтня.

«Відповідно до розпорядження першого заступника Ірпінського міського голови Олександра Маркушина, 28 жовтня стартував опалювальний сезон по всьому Ірпінському регіону. І ті, хто хоч трохи розуміє цю процедуру, добре знають, що санкціонований запуск газу в котельнях здійснюють лише працівники «Київоблгазу». Вчора їхні бригади працювали в Ірпені, сьогодні зранку почали роботу в Коцюбинському. Протягом всього дня тривають пуско-налагоджувальні роботи. Вже до ночі споживачі, які отримують тепло від котелень на вулицях Меблевій та Доківській, матимуть теплі батареї. Уже запущено тепло у ліцеї та багатоквартирних будинках, які отримують тепло з Києва. КП «Київтепломережа» повідомило нам про аварію, яку вже ліквідовують, тому будинки по вулиці Пономарьова (в районі ДОЗу) теж скоро будуть з теплом», – написав Сергій Даніш.

«Рекомендую усім, хто різко забув про те, як і коли стартував опалювальний сезон в минулі роки, прикусити язика! Вибачте, але накипіло!» – додав він.

Нагадаємо, 10 жовтня тодішній голова Київської облдержадміністрації Михайло Бно-Айріян повідомляв, що вперше за чотири роки Коцюбинське вчасно готове до старту опалювального сезону.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300