Суперниця Ірини Коляденко в бронзовому фіналі Олімпіади – чотириразова чемпіонка Європи

Imgonline 3

Суперницею 22-річної ірпінської борчині Ірини Коляденко в сьогоднішньому поєдинку за бронзову медаль Олімпіади буде представниця Латвії Анастасія Григорьєва – чотириразова чемпіонка Європи, переможниця Європейських ігор, бронзова призерка чемпіонату світу. Сутичка відбудеться близько 14:00, її транслюватимуть на великому екрані в ірпінському парку «Центральний».

Для Григорьєвої нинішні Олімпійські ігри – вже треті в її спортивній кар’єрі. На Олімпіаді у 2016 році вона посіла восьме місце, а у 2012-му – дев’яте.

«Суперниця нам знайома. Ірина боролася з нею у фіналі ліцензійного турніру. І незважаючи на те, що Ірина її тоді перемогла, латвійка є дуже небезпечною борчинею, має великий досвід та старша за нашу Ірину на 8 років», – повідомив на своїй сторінці у фейсбуці депутат Ірпінської міськради Антон Головенко.

Нагадаємо, Ірина Коляденко виступає у ваговій категорії до 62 кг. У двох перших сутичках – в 1/8 та 1/4 фіналу – вона здобула блискучі перемоги над чемпіонкою Африки нігерійкою Амінат Аденії та чемпіонкою Азії китаянкою Цзя Лун, однак у півфіналі поступилася Айсулуу Тинибековій із Киргизстану – чемпіонці світу, володарці Кубка світу, чотириразовій чемпіонці Азії.

Ірина Коляденко – майстриня спорту України міжнародного класу з вільної боротьби, чемпіонка Європивіце-чемпіонка світу, бронзова призерка світових першостей і чемпіонату Європи, кількаразова чемпіонка України, володарка Кубка України, переможниця і призерка низки всеукраїнських і міжнародних турнірів.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300