Реклама

Телеведуча Марічка Падалко: «Понад тиждень усі мої думки були в Ірпені» (відео)

698c7ca9dfe14b457841865ac273af78 1024x768

Ведуча «Єдиних новин» Марічка Падалко розповіла, що у звільненні Ірпеня брав участь її чоловік – відомий журналіст, народний депутат України VIII скликання Єгор Соболєв. Про це вона повідомила на своїй сторінці в інстаграмі.

У перший день війни Соболєв вступив до територіальної оборони.

«Понад тиждень всі мої думки були в цьому місті, відколи Єгор зі своїми побратимами отримав там завдання. Довгі дні без зв’язку, потім поодинокі смс, і сьогодні нарешті… Ірпінь повністю звільнено від окупантів! Зачистки тривають…», – написала Марічка Падалко в понеділок.

Вона розповіла, що був період, коли чоловік не виходив із нею на зв’язок чотири дні поспіль.

Телеведуча з болем пише про зруйнований окупантами Ірпінь, згадуючи пов’язані з ним приємні моменти: «Маленьке затишне місто розбомблене. Ми лише минулого літа їздили туди на матч сина проти місцевої футбольної команди, тому, як я розумію, зачистити від орків місцевий стадіон було особливо цінно. Ще нещодавно ми там сиділи щасливою об’єднаною родиною, де найбільшим нашим викликом було перекричати:) дуже активних мам місцевої команди…»

Марічка опублікула відео з Ірпеня, на якому є кадри з Єгором Соболєвим та фрагмент заяви міського голови Олександра Маркушина про звільнення міста.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама