Реклама
1

Про ірпінчанку, яка бореться з онкологією, розповів центральний телеканал

Photoeditorsdk Export 2020 01 24t101412.938

Допомогти врятувати матір двох дітей благають рідні 32-річної Аліни Матвієнко з Ірпеня на Київщині. Жінка бореться з рідкісним видом онкології. Про це йдеться сюжеті, який вийшов на загальнонаціональному телеканалі НТН.

Нагадаємо, Аліна дізналася, що захворіла, коли вже п’ять місяців чекала другу дитину. У неї виявили міофібробластичну саркому щелепи. Операцію провели після народження малюка. За цей час пухлина розрослася. Довелося видаляти частину нижньої щелепи. Проте хвороба остаточно не відступила. «На даний момент є прогресування захворювання, яке проявляється у вторинному ураженні кісток скелета, а також лімфатичної системи», – говорить лікар-онколог Ірина Коваленко.

Нині Аліна вдома. Їй важко пересуватися й розмовляти. Харчується через трубку – гастростому. Для реконструкції щелепи потрібні міцні кістки, тому поки що це зробити неможливо. Жінці призначили чотири етапи хіміотерапії. Її близькі просять про допомогу, адже назбирати грошей на лікування поки що не вдається. Окрім того, 3D-операція з відновлення щелепи коштуватиме близько 200 тис. грн.

Нині єдина мрія молодої матері – одужати й бачити, як зростають двоє її синів.

«Одна-єдина донька в нас. Двоє діток у неї, без мами ніяк не можна…» – говорить батько Аліни. «Я дуже прошу, щоб допомогли, щоб її врятували», – благає мати.

Кошти на лікування Аліни Матвієнко можна внести на її картку в «Приватбанку» №4149 4390 0123 3836.

Телефон чоловіка Аліни – (067)4430745 (Олександр).

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама