У Боярці агітатори Горобця розповсюджували чорний піар проти Карплюка – медіа

Pr Kniga

У ніч з 11 на 12 липня в центрі Боярки була розповсюджена газета з чорним піаром проти кандидата в народні депутати України Володимира Карплюка. Про це повідомляє «Правда Ірпеня» з посиланням на спільноту boyarkalove у соціальный мережі Instagram.

Як повідомляється, газету з відвертим чорним піаром розповсюджували разом із офіційною агітаційною продукцією кандидата від «Слуги народу» Олександра Горобця. Саме такі екземпляри агіток роздавали під час його зустрічі з виборцями.

Враховуючи цей факт, видання припускає, що «саме штаб Горобця відповідальний за виготовлення та розповсюдження матеріалів відверто брехливого змісту про лідера перегонів у 95 окрузі – Володимира Карплюка».

«Найбільш брудну роботу у штабі Горобця робить Олексій Зіневич, відомий в Ірпені як «Льоша Зіна». Наприклад, продукує про Карплюка вульгарні шаржі та розповсюджує по Facebook через ботів. Зіневич є власником «ботоферми», на якій працює понад 150 ботів та тролів. Тепер черга дійшла і до друкованих матеріалів», – йдеться в статті.

Олександр Горобець та Олексій Зіневич на зустрічі з виборцями

Журналісти зазначають, що Олександр Горобець говорить неправду, стверджуючи, що веде чесну виборчу кампанію.

«Кандидат від «Слуги народу» не вперше бреше виборцям. Раніше він заявляв, що ні він, ні його родина не мають відношення до забудовників. Згодом виявилось, що Горобець забудовує ЖК «Софіївська сфера». Потім він узявся допомагати потерпілим від афериста-забудовника, але виявилось, що Віктор Крупій, один із керівників цієї недобудови, якраз і підтримує самого Олександра Горобця», – наголошується в матеріалі.

Нагадаємо, в п’ятницю Володимир Карплюк заявив про підготовку проти нього низки провокацій. За його словами, серед іншого в найближчий період очікуються проплачені телепередачі й «десятки тонн негативного матеріалу, який уже заполонив виборчий округ – уже десятками й сотнями тисяч це розповсюджується по скриньках».

Раніше Карплюк навів кілька прикладів використання проти нього брудних технологій в інформаційному просторі. За його словами, ця масована кампанія чорного піару розгорнулася після публікації результатів соцопитування у 95-му виборчому окрузі, згідно з якими він випереджає свого найближчого конкурента – Олександра Горобця – більш ніж на 20%.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300