У Бучі в рамках «Великого будівництва» капітально ремонтують вулиці Назарія Яремчука і Горького

Imgonline Com Ua Bigpicture F9esdklrmcteeb

У Бучі в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» триває капітальний ремонт автомобільних доріг комунальної власності по вулицях Назарія Яремчука і Горького. Про це повідомила пресслужба Київської облдержадміністрації.

Ремонт вул. Назарія Яремчука відбувається на ділянці від вул. Івана Кожедуба до вул. Яблунської.

«У рамках «Великого будівництва» ми вдосконалюємо не лише соціальну, а й дорожню інфраструктуру. У цьому питанні окрему увагу приділяємо дорогам у населених пунктах. Мешканці Київщини мають користуватися безпечними та якісними шляхами. Один із прикладів – дорога на вул. Назарія Яремчука в м. Буча. Роботи на об’єкті дорожники вже завершують, лишилося влаштувати тротуари», – повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Усі роботи мають бути завершені до кінця 2021 року. Ремонт відбувається за рахунок коштів субвенції з державного бюджету та коштів із місцевого бюджету. Загальна вартість проєкту – 16,7 млн грн.

На сьогоднішній день виконано роботи з облаштування ливневої каналізації, влаштування нижнього шару дорожнього покриття й верхнього шару асфальтно-бетонного покриття. Для завершення ремонту вулиці необхідно закінчити облаштування тротуарів із ФЕМ площею приблизно 480 квадратних метрів.

Капітальний ремонт вул. Горького планують завершити наступного року.

«У серпні 2021 року в рамках «Великого будівництва» на автомобільній дорозі по вул. Горького в м. Буча розпочато реалізацію проєкту з капітального ремонту вартістю понад 19 млн грн. Проєкт розрахований на 2021–2022 роки», – зазначив голова Київської ОДА.

Роботи проводяться згідно з календарним графіком. На даний момент уже виконано влаштування корита й основи ЩПС, укріпленої цементом, прокладання верхнього шару асфальто-бетонного покриття, облаштування бордюрів та бортового каменю. Для завершення робіт необхідно закінчити облаштування тротуарів із ФЕМ (350 квадратних метрів), установити дорожні знаки та нанести розмітку.

Обидві вулиці ремонтує підрядна організація ПП «Автомагістраль».

Нагадаємо, в Ірпені проводиться капітальний ремонт вул. Технологічної. До кінця цього року планують завершити ділянку від повороту на Ворзель до вул. Джерельної, а відрізок від вул. Джерельної до вул. Соборної здадуть наприкінці наступного року.

У вересні-жовтні в Ірпені капітально відремонтували ділянку вул. Соборної біля парку ім. В. Правика та частину вул. Садової від вул. Соборної до вул. Української. У ході робіт повністю замінили підземні комунікації, заасфальтували проїжджу частину, облаштували тротуари та зручні паркомісця.

Також у жовтні був проведений капітальний ремонт дорожнього покриття на вул. Мічуріна в селі Козинцях.

Загалом за шестирічний період розвитку Ірпеня за кошти міського бюджету було капітально відремонтовано понад 60 вулиць та збудовано близько 35 кілометрів тротуарів.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!   

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300