У суботу на ірпінській набережній відбудеться дитяча велогонка

Rabota 3 1024x675

У суботу, 15 травня, після старту велосипедних перегонів «GRVL200 – Ірпінь 2021» на ірпінській набережній відбудеться також дитяча велогонка. Про це редакції ITV повідомили організатори змагань.

За їхньою інформацією, відкриття «GRVL200» заплановане на 09:30, старт учасників заїзду – о 10:00. Після цього для гостей заходу розпочнеться розважально-спортивна програма, під час якої кожен охочий зможе стати учасником конкурсів і естафет. Розважатимуть присутніх запальні ведучі з дитячого центру «Little People». У фіналі програми передбачена справжня велогонка для дітей віком від 3 до 12 років. При цьому участь у змаганні зможуть узяти гонщики не лише на велосипедах, але й на самокатах і велобігах. На переможців чекають подарунки. Організація перегонів відбувається за підтримки сімейного порталу «Irpin Kids».

Нагадаємо, на набережній буде розташована кемпінг-зона, працюватиме виставка гревел-велосипедів і велоаксесуарів, фудкорт, спорт-бар тощо.

Як повідомлялося, учасники веломарафону «GRVL200» змагатимуться у двох категоріях: «gravel bike» (велосипеди типу циклокрос, гревел, турінг, МТБ дроп бар, монстеркрос із кермом «баран» або «dropbar») і «bicycle» (велосипеди будь-яких типів). У кожній категорії буде шість призових місць – по три для жінок і чоловіків. Для участі в перегонах зареєструвалося 100 спортсменів – це максимальна кількість, передбачена умовами змагань.

Велосипедисти проїдуть близько 220 кілометрів кільцевим маршрутом – лісовими, польовими й асфальтованими дорогами. На подолання всієї дистанції вони матимуть не більше 24 годин, проте, як очікується, найшвидші учасники фінішують уже в суботу ввечері, після чого відбудеться нагородження переможців.

О 22:00 на набережній виступить гурт «In Signs». На концерт і церемонію нагородження зі столиці приїдуть декілька сотень учасників велопробігу «Night Ride in Kyiv».  

Генеральним спонсором спортивного свята в Ірпені виступило товариство «Відважних».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300