Університет ДФС України та Університет Вісконсину – Мілуокі (США) визначили напрямки співпраці

Photoeditorsdk Export 2021 04 15t135929.770

Університет державної фіскальної служби України (Ірпінь) та Університет Вісконсину – Мілуокі (США) визначили перспективні напрямки співробітництва. Відповідних домовленостей було досягнуто в ході тристоронньої онлайн-зустрічі керівництва двох навчальних закладів та представників міської ради Ірпеня. Про це повідомила пресслужба ірпінського вишу.

У переговорах узяли участь в. о. ректора Університету ДФС Антон Монаєнко та завідувач відділу міжнародного освітнього співробітництва УДФСУ Андрій Божков, асоційований директор із питань міжнародного партнерства та маркетингу Центру міжнародної освіти Університету Вісконсину – Мілуокі доктор Трейсі Бусс, декан Любарської школи бізнесу Каушаль Чарі, директор із питань міжнародних обмінів для студентів та викладачів Дженніфер Груневальд, директор навчання за кордоном Шарон Госз, керуючий справами виконкому Ірпінської міськради Дмитро Негреша та радник мера Ірпеня з питань міжнародного співробітництва Оксана Сулима.

Антон Монаєнко презентував діяльність Університету ДФС як міжнародного партнера, окреслив перспективи розвитку в цій сфері. Йшлося також про спільні дії вишу та мерії Ірпеня, спрямовані на «розбудову освітніх переваг для студентів та викладачів».

Сторони окреслили такі перспективні напрямки співробітництва між двома університетами, як проведення спільних наукових досліджень, підготовка спільних публікацій у наукових виданнях, участь у науково-практичних конференціях, академічна мобільність студентів та впровадження програми обмінів, проходження міжнародної практики та підвищення кваліфікації викладачів. Також планується організація онлайн-лекцій для студентів обох освітніх закладів, проведення професорсько-викладацьким складом УДФСУ лекцій в Університеті Вісконсину – Мілуокі та навпаки.

Як повідомлялося, робота над налагодженням співробітництва Університету державної фіскальної служби України з Університетом Вісконсину – Мілуокі розпочалася два місця тому – після підписання Меморандуму про співпрацю між Ірпінською міською радою та УДФСУ. Нагадаємо, Мілуокі є американським містом-побратимом Ірпеня.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300