В Ірпені на ділянці вул. Соборної облаштовують тротуар

Photoeditorsdk Export (85)

В Ірпені на вулиці Соборній – неподалік від в’їзду в місто з боку Бучі – розпочалися роботи з облаштування тротуару. У зв’язку з цим тимчасово перекрита частина смуги для руху транспорту. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі в. о. Ірпінського міського голови Андрій Літвинов.

«Почались роботи з облаштування тротуару по вул. Соборній з боку вул. Північної до автозаправної станції «КЛО» для безпечного та зручного пересування. У зв’язку з цим перекрито частину смуги для руху. Просимо вибачення за тимчасові незручності», – зазначив посадовець.

Він додав, що на цій ділянці вулиці «раніше тротуару не було, і пішоходи йшли просто вздовж дороги».

Раніше Андрій Літвинов повідомив про завершення спорудження тротуару на протилежному боці вул. Соборної – від вул. Північної до ТРЦ «Жираф». Він зауважив, що це було зроблено за зверненнями мешканців мікрорайону БКЗ.

Нагадаємо, минулого тижня в Ірпені завершилася реконструкція вулиці 74-ї Стрілецької дивізії. Там замінили всі комунікації, проклали новий водопровід і перепідключили до нього всі будинки, облаштували зливову каналізацію, заасфальтували дорогу, зробили тротуар. Старі лампи вуличного освітлення були замінені на енергоощадні LED-світильники. З нагоди закінчення реконструкцїї місцеві жителі заснували й відзначили особливе свято – день вулиці

Водночас триває капітальний ремонт сусідньої вулиці Варшавської. Її заасфальтують і прокладуть тротуари, а перед цим заміняють старі підземні комунікації, яким уже більше ніж пів століття.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300