В Ірпені перевірили готовність добровільної пожежної дружини до реагування на надзвичайні ситуації

Photoeditorsdk Export 2021 11 03t095725.851

В Ірпені на Київщині провели перевірку готовності учасників добровільної пожежної дружини до реагування на надзвичайні ситуації. Про це повідомила «Муніципальна варта», співробітники якої є членами дружини.

Для тренування була змодельована умовна ситуація: нібито сталася масштабна пожежа торфу в заплаві ріки Ірпінь, і через ве­ли­ку пло­щу го­рін­ня виникла необ­хідність за­лу­чен­ня до­дат­ко­вих сил.

«Ірпінська «Муніципальна варта», як складова добровільної пожежної дружини, відгукнулася на прохання професійних пожежників допомогти у гасінні торф’яної пожежі. В стислі терміни 7 працівників «Муніципальної варти» прибули до 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини в місті Ірпінь. На щастя, ніякої пожежі не було, тому для членів добровільного протипожежного формування провели чергові навчання», – розповіли в «Мунварті».

Нагадаємо, добровільну пожежну дружину почали організовувати в Ірпені два роки тому за підтримки пожежної частини німецького міста Борна. Найкращі ірпінські добровольці пройшли стажування в Німеччині. У червні ц. р., після завершення локдауну, відновилися навчання добровольців на базі 36-ї ДПРЧ в Ірпені.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300