В ірпінських школах проводять уроки безпеки на залізниці

245607152 1571518329856187 8511658503469456442 N

В ірпінських освітніх закладах почали проводити спеціальні уроки, присвячені питанням безпеки на залізниці. Такі заняття вже відбулися в школах №1 і №17. Проводять їх фахівці «Укрзалізниці». Про це повідомив депутат Ірпінської міської ради Антон Головенко.  

«Наш марафон безпеки набирає обертів. По навчальних закладах нашого міста працівники «Укрзалізниці» проводять тренінги з дітьми щодо правил поводження на залізничних коліях… Обов’язково всіх відвідаємо, як і обіцяли», – написав депутат на своїй сторінці у фейсбуці.

Він зауважив, що під час уроків особлива увага приділяється загрозам, пов’язаним із перебуванням на «нашому гарному, але такому небезпечному залізничному мосту».

Як повідомила, у свою чергу, заступниця директора Ірпінської школи №17 із виховної роботи Марина Говрас, для учнів початкових класів заняття відбулися у формі гри, а для старших школярів провели інформаційні бесіди.

«Учні школи прийшли до висновку, що необхідно дотримуватися правил безпеки при знаходженні на території станцій, вокзалів, залізничних перегонів, у вагонах залізничного транспорту», – зазначила педагогиня.

Нагадаємо, на початку квітня 14-річний підліток постраждав на залізничному мосту, коли спробував зробити там селфі. У червні, потрапивши під поїзд, на мосту загинув семикласник Ірпінського академічного ліцею.

Представники Ірпінської міської ради та «Укрзалізниці» виробили спільний план дій, покликаних запобігти новим нещасним випадкам. Біля мосту встановили огорожу, демонтували сходи, розмістили інформаційні щити й таблички з попередженнями про заборону проходу в небезпечну зону. Також незабаром там установлять камери відеоспостереження та гучномовці.

                                                                                                                               
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300