Володимир Карплюк ініціює обмін досвідом художників Ірпеня та Відня

5.641

Голова Інвестиційної ради Ірпеня (Київська область) Володимир Карплюк обговорив із засновницею мистецького центру «Hurgri Art School» Євгенією Харґрі ідею обміну досвідом між художниками Ірпеня та Відня. Це відбулося під час візиту Карплюка на виставку «Динаміка», яка зараз працює в центрі. 

«Сьогодні відвідав виставку вихованців ірпінського мистецького центру «Hurgri Art Scool»… Розповів засновниці центру Євгенії Харґрі про свою ідею обміну досвідом між Ірпенем та Віднем. У рамках цього проєкту ірпінські художники зможуть відвідати та малювати найкращі пейзажі Відня, а віденські – найкращі пейзажі Ірпеня», – повідомив Володимир Карплюк на своїй сторінці у фейсбуці.

Він подарував школі та її юним вихованцям книгу робіт ірпінського художника Володимира Сидорука та книгу художніх експозицій віденської галереї «Альбертіна».

Володимир Карплюк запросив усіх охочих відвідати виставку, яка діятиме до 7 грудня.

Нагадаємо, на виставці «Динаміка» експонуються понад 150 робіт вихованців школи класичного рисунку і живопису «Hurgri Art School» – нині студентів мистецьких вишів.

Як повідомлялося, нещодавно відома художниця Євгенія Харґрі заснувала в Ірпені новий мистецький центр, де працює її школа, а також відбуваються різноманітні заходи, присвячені різним напрямкам мистецтва. Центр розташований на вул. Гагаріна, 1-А (4-й поверх).

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300