Володимир Карплюк закликав земляків захистити право Ірпеня бути центром району (відео)

Government House Of Ukraine

Голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк закликав мешканців міста зібратися завтра зранку під будинком уряду в Києві та взяти участь в акції на захист права Ірпеня стати центром новоствореного району. Про це він заявив у відеозверненні.

«Я за те, щоби всі рішення мали справедливий і державницький характер. Саме тому я обов’язково завтра о 8-й ранку буду під Кабінетом Міністрів захищати право Ірпеня бути центром району. Ірпінь реально за методикою Кабінету Міністрів має абсолютно всі характеристики для того, щоб бути цим центром. Ірпінь десятки років розвивався як центр регіону. Ірпінь готовий приймати адміністративні виклики у зв’язку тим, що він буде центром нашого району. І саме тому я вважаю, що кожен небайдужий житель міста має так само завтра о 8-й ранку проявити свою позицію», — сказав Володимир Карплюк.

Нагадаємо, як він заявляв раніше, під час завтрашньої акції «сотні жителів Київщини звернуться до Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова із закликом «Чернишов, почуйТе Ірпінь!».

Як повідомлялося, минулого тижня керівники низки місцевих рад Приірпіння й нинішнього Києво-Святошинського району у відкритому листі закликали Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та народного депутата України від 95-го округу Олександра Горобця не допустити кулуарного створення району з центром у м. Буча. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300