Волонтери збирають в Ірпені підписи за відкликання народного депутата Горобця

Photoeditorsdk Export (89)

Волонтери почали збирати в Ірпені підписи за відкликання народного депутата України Олександра Горобця. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі в. о. Ірпінського міського голови Андрій Літвинов.

«Сьогодні волонтери по всьому місту почали збір підписів за відкликання народного депутата, обраного по 95-му виборчому округу — Горобця Олександра Сергійовича. Нам такий депутат не потрібен. Нам потрібен депутат, який буде відстоювати інтереси громад, які його обрали», — написав посадовець.

«У той час, коли я на підкомітеті та комітеті (Верховної Ради — ред.) відстоював Ірпінський район, наш депутат сидів і мовчав. Олександре Сергійовичу, Ви злили наше місто, злили наш район під Бучу через свою бездіяльність… Сьогодні задніми числами, за ніч, після мого посту, швиденько зробили всі відповіді на наші звернення. Але без жодної вхідної реєстрації, бо її за ніч не зробиш)… До вчорашнього дня всі наші звернення залишались без відповіді. Продовжуємо збір підписів за відкликання, та я особисто відвезу їх в Офіс Президента», — зазначив Літвинов.

Нагадаємо, він заявив про те, що ініціює збір підписів за відкликання Олександра Горобця після того, як профільний комітет Верховної Ради затвердив проєкт Постанови «Про утворення та ліквідацію районів», яка передбачає створення Бучанського району замість Ірпінського.

Раніше голови низки місцевих рад Приірпіння й нинішнього Києво-Святошинського району у відкритому листі до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля та народного депутата Олександра Горобця закликали не допустити «кулуарного» створення укрупненого району з центром у Бучі. Підписанти листа наполягали на проведенні з ними зустрічі, щоб «відстояти інтереси громад щодо створення Ірпінського району», проте відповіді не отримали.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300