Викладачі й учні Ірпінської школи мистецтв здобули ґран-прі й призові місця на міжнародних фестивалях

Photoeditorsdk Export 2020 05 06t160408.075

Фортепіанний дует викладачів Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. М. Вериківського — Андрія Степанова й Надії Скрипчак  завоював ґран-прі Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв і талантів «Я йду за мрією». Лауреткою першої премії фестивалю стала викладачка сольного співу школи мистецтв Людмила Степанова. Також ґран-прі у своїй віковій категорії здобула вихованка цього ж закладу — 11-річна піаністка Ангеліна Мітряну. Про це ITV повідомили в школі.  

Змагання музикантів було дистанційним: на конкурс надсилали відеозаписи. Андрій Степанов і Надія Скрипчак виконали джазовий парафраз на тему «До Елізи» Мирослава Скорика, Людмила Степанова заспівала романс Михайла Жербіна на слова Персі Шеллі (український текст Наума Тихого) «Пливе моя душа», а Ангеліна Мітряну (учениця Надії Скрипчак) представила твір Павла Захарова «Скерцо в турецькому стилі».

У той же час на іншому Міжнародному конкурсі-фестивалі — «Талановиті діти України» — успішно виступив 6-річний учень Ірпінської дитячої школи мистецтв ім. М. Вериківського Дмитро Остапенко, вихованець Андрія Степанова. Юний піаніст здобув другу премію в початковій віковій категорії, виконавши два твори — «За метеликом» і «Менует Королеви».

Нагадаємо, в жовтні минулого року дует Андрія Степанова та Надії Скрипчак здобув ґран-прі на X Міжнародному фестивалі-конкурсі музики і співу «Оксамитовий сезон – 2019», а в листопаді Ангеліна Мітряну отримала ґран-прі фестивалю-конкурсу «Талановиті діти України».

На фото — Андрій Степанов і Надія Скрипчак

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300